Amazon Danışmanlık İstanbul

featured

İstanbul Amazon danışmanlık firması arıyorsanız doğru yerdesiniz!Türkiye’de Amazon danışmanlık konusunda 5 yılı aşkın tecrübelerimizle, siz değerli girişimci ve iş insanlarına özel Amazon danışmanlık hizmetimiz devam ediyor. Sizler için uzun yıllara dayanan tercübelerimizi, bilgi ve birikimlerimizi en doğru analizleri kullanarak Amazon’dan herkesin para kazanmasına aracılık ediyoruz.



Amazon Danışmanlık İstanbul Firmaları

Mersin Merkez ofisimizde İstanbul olmak üzere Türkiye’nin tüm şehirlerine hizmetimizi göndermeye devam ediyoruz. Amazon’dan para kazanmak istiyorsanız Markazon Danışmanlık’la iletişime geçebilir, en doğru adımları atarak en hızlı şekilde para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Amazon’dan para kazanmak istiyor ancak buna hangi şekilde başlayacağınıza karar veremiyorsanız, sizler için aşağıda en doğru şekilde Amazon’dan para kazanma yöntemini açıkladık.

Amazon’a video eğitim alarak başlamak (YANLIŞ)

E-ticarete başlarken yapılacak en büyük hata, videolu eğitin satın alarak bu işe başlamaktır. Yapılacak iş ticaret ve reel bir iştir. Her an güncellenen ve rekabeti artış gösteren bu iş modelinde her zaman video içeriğinde anlatınla karşılaşmazsınız. Aksine, video eğitimler kalıplaşmış şeylerden ibarettir ve sizi başarıya götürmeyecektir. Ayrıca video eğitim sonrasında, diğer video eğitim alanlarda olduğu gibi bu işin sürdürülemez olduğunu düşünerek pes bile edebilirsiniz. Video eğitimler size hiçbir şekilde deneyim sunmaz, şunu yaparsanız daha iyi olur, şu yaptığınız bir hataydı demez. Hatta video eğitim satan kişiye hiçbir şekilde ulaşamazsınız. Piyasada adı duyulan Mehmet Tek gibi video eğitim satan kişilere ulaşmak için saatlik 500 dolar gibi ücretler vermeniz gerekir. Yani video eğitim satan bu kişiler size hiçbir şekilde destek olmayacaktır.



Amazon’a eğitim alarak başlamak

Amazon’da satış yapmak için pek çok firma, grup eğitimler vermektedir. Yüzyüze eğitim almak, bir önceki maddeye yani video eğitim almaya göre biraz daha etkili olacaktır. Onlarca saat eğitim alarak notlar aldınız ve eğitimin sonrasında bu işe başlamak için adımınızı attınız. Peki yanınızda kimse olmadan ve destek almadan bu işi yürütebilecek misiniz? E-ticaret sanıldığı kadar kolay bir iş modeli değildir. E-ticaret iş modelinde herşeyden önemlisi deneyimdir, deneyim sahibi kişilerden eğitim değil, danışmanlık alarak bu iş sürecinde bir kişi veya firmanın yanınızda olmasını, tüm süreci size deneyimlerini öğretmesi kararınız en doğrusu olacaktır.

Amazon Danışmanlığı Almak

Ne video eğitimleri ne de yüzyüze eğitimler, danışmanlık kişiye özel olarak verilmektedir. Danışmanlık iş modelinde birebir yüzyüze veya online bağlantılarla süreç karşı tarafa aktarılır. Daha önceki yaşanılan olumsuz durumlar müşteriye sunulur ve bu durumları yaşamaması için uyarılarda bulunulur.

Danışmanlık, sizin yapmak istediğiniz işin tüm ayrıntılarını bilen bir kişiden tecrübe ve iş deneyimini satın alma sürecidir.


Bir danışman ile işinizi yönetirken hata yapmazsınız, küçük hatalar olsa bile danışman yaşadığı tecrübeleri size aktarır ve bu hatayı yapmamanız için elinden geleni yapar. Danışmanlık aldığınız kişi sizin için bir iş planı hazırlayacaktır, süreci nasıl yöneteceğinizi, hangi adımları atacağınızı, hızlı şekilde nasıl para kazanacağınızı planlayacaktır.

Markazon Danışmanlık, Amazon’dan satış yapmak isteyenlere özel olarak birebir danışmanlık hizmeti vermektedir. Amazon başta olmak üzere pek çok farklı pazaryerinde e-ticaret danışmanlığı veren MarkazonÜ’a 7/24 ulaşabilirsiniz.


Markazon danışmanlık ilk olarak müşterinin hangi pazarda, hangi şekilde satış yapması gerektiğini dinliyor ve müşterinin istekleri doğrultusunda iş planı hazırlıyor. Markazon Danışmanlık’ta kişiye özel olarak danışmanlık hizmeti sunulmaktadır yani en hızlı şekilde ve en doğru adımlarla para kazanmaya başlayabilirsiniz.

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d12780.366936487693!2d34.6125727!3d36.7923509!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x7f2362b204cd93e5!2zQW1hem9uIERhbsSxxZ9tYW5sxLFr!5e0!3m2!1str!2str!4v1653042344605!5m2!1str!2str
Amazon Danışmanlık İstanbul

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Markazon Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin