Amazon Dropshipping Eğitimi

featured

Amazon dropshipping eğitimi alarak siz de dropshipping (stoksuz satış) ile yüksek paralar kazanmaya başlayabilirsiniz. İnternetten para kazanmak isteyenlere günümüzde bir numaralı kazanç kapısı Amazon’dur. Amazon, bilindiği gibi Dünya’da en büyük e-ticaret firması olarak hizmet vermektedir. Amazon’daki bu büyük inanılmaz pastadan payınızı almak istiyorsanız siz de Amazon eğitimi alarak satış yapmaya başlayabilirsiniz. Amazon Dropshipping eğitimi, internet üzerinde pek çok farklı modelde verilmektedir. Birincisi video eğitimler; bu eğitim kişiye özel olmadığından dolayı iş hakkında tüm sürece hakim olmayabilirsiniz. İkincisi ise birebir danışmanlık şeklinde geçen eğitim süreci. Birebir online veya yüzyüze danışmanlık hizmeti alarak siz de Amazon’dan para kazanabilirsiniz.

AMAZON’dan para kazanmaya başlayın

Markazon olarak Amazon Dropshipping ile para kazanmak isteyenlere:

  • – Satıcı hesabınızı (mağazanızı) açıyor,
  • – Tüm süreci siz öğrenene kadar canlı bağlantılarla anlatıyoruz.
  • – Birebir eğitimimiz %100 Para Kazanma Garantilidir.

instagram: Markazon Danışmanlık

web: markazon.com.tr

Telefon: 0543 509 44 33

Amazon Dropshipping nedir?

Dropshipping, en kısa açıklamasıyla stok tutmadan e-ticaret ile online pazarlarda satış yaparak para kazanma yöntemidir. Dropshipping yönteminde tedarikçilerle anlaşarak ürünleri pazaryerlerindeki mağazanıza ekler, satış geldikten sonra ürünü müşteriye göndererek aradaki kalan paradan kazanç sağlayabilirsiniz. Amazon’da dropshipping yapmak yasal bir süreçtir ve Amazon “belli kurallara göre” dropshipping yapılmasına izin verir. Bilinçsiz olarak Amazon’da dropshipping yapmaya başlarsanız hesabınız kapanabilir ve belli sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Amazon Dropshipping eğitimi

Sıfırdan Amazon’da satış yapmaya başlamak için en kazançlı yöntem dropshipping yani stoksuz satıştır. Bu yöntemle mal veya ürün alımı yapmadan, stok tutmadan, toplu para harcamadan müşterilerden sipariş geldikçe tek tek ürünü alıp göndererek kazanç elde edebilirsiniz. İnternet üzerinde Amazon dropshipping eğitimleri hazır içeriklerle sunulmaktadır. Kitap veya video eğitimleri kişiye özel olmadığından dolayı bu eğitim sonrasında süreç hakkında sadece “fikir” sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Udemy gibi platformlarda olumsuz yorum yapmak çok zordur. Bu platformlar para kazandığından dolayı olumsuz yorumları kabul etmemektedir. Sizlere önerimiz Amazon Dropshipping eğitimi almak istiyorsanız birebir canlı bağlantılarla süreci öğretecek bir danışmanlık firması ile çalışmanızdır. Bu işi, hali hazırda dropshipping yapan firma veya kişilerden öğrenerek en doğru adımı atabilirsiniz.

Amazon Eğitimi Nedir?

Amazon eğitimi; Amazon’da satış yapmak isteyen işletme ve kişilere birebir veya video içerikleriyle sunulan eğitimlere verilen isimdir. Piyasada satılan pek çok Amazon satış eğitimi bulunsa da, video içeriği ile satılan eğitimlerin oldukça faydasız ve basit anlatımları olduğu bilinmektedir. Amazon Türkiye’de, Amazon Avrupa’da veya farklı ülkelerin Amazon pazarında mağaza açarak satış yapmak istiyorsanız, birebir eğitimler alarak bu işe başlamanızı tavsiye ederiz. Amazon eğitim süreci genellikle 1 ayda tamamlandığı gibi, eğitim firmasına göre değişiklik göstermektedir. Amazon’da satış yapmanız için tüm süreçleri öğrenmeniz ise genellikle 3-4 ay kadar sürebilmektedir.

Amazon eğitim almak istiyorum diyorsanız ve hangi firmadan eğitim almaya karar vermediyseniz, özellikle internet üzerinde güvenilir Amazon eğitim firmalarını araştırmanızı öneririz. Amazon eğitimleri genel olarak video içerikler olsa da, birçok danışmanlık firması Amazon’da satış yapmak isteyenlere özel olarak online birebir eğitimler sunmaktadır. Bu eğitim içeriklerinde ise Amazon satıcı hesap açılışıAmazon para çekmeAmazonda satış yapma gibi Amazon’la alakalı tüm süreçleri veya belli bir kısmı içerebilir.

Amazon dropshipping avantajları

  • Sermaye gereksinimi yok: Amazon dropshipping iş modelinde neredeyse sıfır sermaye ile başlayabilirsiniz. Toplu ürün almanıza veya toplu olarak para yatırmanıza gerek yoktur.
  • Şirket kurmanıza gerek yok: Amazon dropshipping yapmak isteyenler şirket olmadan da Amazon’da satış yapabilir. Bu süreçte herhangi bir yasal yükümlülük altına girmezsiniz.
  • Ürün stoğuna gerek yok: Dropshipping iş modelinde herhangi bir yer kiralamanıza ve ürün stoklamanıza gerek yoktur.
  • Personele ihtiyaç yok: Müşteri hizmetleri, kargo anlaşmaları, şirket masrafları gibi giderlere ihtiyaç yok. İsterseniz tek başınıza, tek bir bilgisayar üzerinden mağazanızı açabilir ve satışa başlayabilirsiniz.
  • Saatlerce çalışmaya gerek yok: Evet bu iş modelinde çalışarak para kazanırsınız ancak diğer işlerde olduğu gibi saatlerce beden gücünüzü kullanarak çalışmanıza gerek yoktur. Mail adresinize satış bildirimi geldikçe otomatik programlar sayesinde ürünü gönderebilirsiniz.
  • Tedarikçi anlaşmasına gerek yok: Tek tek tedarikçilerle anlaşmanıza ve depo kiralamanıza gerek yok.


Amazon eğitim ücreti 2022

Amazon eğitim ücreti, eğitimde verilen içeriği ve danışmanlık firmasına göre değişmektedir. Video içerikli eğitimler 500 TL – 1.500 TL arasında değişirken; birebir Amazon eğitimi ise 2.500 TL – 15.000 TL arasında fiyat verilmektedir. Amazon’da satış yapmak istiyorsanız video içeriklerle bir yere gelemeyeceğinizi bilmeniz lazım. Video içerikler kişiye özel değildir ve genel bilgiler verilip geçilir; ancak birebir eğitimde karşılaşılacak tüm sorunları danışmanlık firmanız çözecek ve size öğretecektir.

Amazon eğitimi ücretsiz

Amazon’da satış yapmak isteyen pek çok kişi ücretsiz Amazon eğitimi araştırması yapmaktadır. Ne yazık ki kimse büyük paralar kazandığı işi tam anlamıyla ücretsiz olarak kimseye öğretmez. Piyasada sunulan ve “ücretsiz eğitim veriyorum” reklamlarıyla insanları kandıran kişiler, ücretsiz verdiği video eğitiminde sadece reklam yapmakta ve aslında videoyu izleyen kişilerin eğitimi satın almasını teşvik etmektedir. Amazon’u ücretsiz olarak kimse öğrenemez, çünkü Amazon çok büyük ve ciddiye alınması gereken bir platformdur.

Amazon Dropshipping para kazandırır mı?

Evet Amazon dropshipping işi hala kazançlı ve para kazandıran bir iş modelidir. Ancak bu işe başlamak istiyorsanız mutlaka eğitim almanızı öneririz. Çünkü Amazon dropshipping işi kazançlı bir iş olsa da belli riskleri bulunmaktadır. Amazon kurallarına uymadan satış yaparsanız hesabınız kapatılabilir. Amazon eğitimi alarak siz de Amazon’da satış yapıp ülkemize döviz kazandırabilirsiniz. Amazon Dropshipping eğitim almadan önce danışmanlık eğitimi alacağınız kişilere tüm aklınızadaki soruları sorun ve danışmanlık firmasının bu işi yapıp yapmadığını canlı bağlantılar kurarak öğrenin. Bu işe başlarken mutlaka bu işi yapan ve kazanç sağlayan, referansı olan firma veya kişilerle çalışmanızı öneriririz.

Amazon Dropshipping Eğitimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Markazon Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin