Amazon Hesap İşletim Ortaklığı

featured

Amazon hesabınızın bir danışmanlık firması veya bireysel olarak çalışan bir Amazon uzmanı tarafından yönetilmesine Amazon hesap işletim ortaklığı adı verilmektedir. Amazon hesap işletim ortaklığı yapmak isteyenlerin aklına takılan tüm soruları başlıklar halinde bu sayfada sıraladık.
 

Amazon Hesap İşletim Ortaklığı Nedir?

Amazon hesap işletim ortaklığı, Amazon.com, Amazon.ca veya Amazon’un diğer pazarlarında bulunan mağazanızın bir Amazon uzmanı tarafından A’dan Z’ye yönetilmesini kapsamaktadır. Bu süreçte mağazaya ürün eklemeden tutun da iade sürecine kadar tüm işlemleri Amazon uzmanı yönetmektedir. Amazon’dan ödeme almak için kullanılan banka hesapları ve Payoneer gibi banka şifrelerinin güvenlik amacıyla sadece hesap sahibinde kalması gerekmektedir. Olası bir maddi zararla karşılaşmamak ve müşterilerimizin bize güvenmesi adına Markazon danışmanlık olarak hesap işletim ortaklığı sürecini yönettiğimiz tüm hesapların banka bilgilerine hiçbir şekilde erişimimiz yoktur.
Yani burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta hesap sahibinin banka bilgilerini başka bir kişiyle paylaşmaması gerekir. Ayrıca danışmanlık firmasına hesap sahibi kullanıcı izni vermesi gerekmektedir.
 

İleride oluşabilecek suspend durumlarının daha kolay açıklanabilmesi adına hesap işletim ortaklığı verdiğiniz firmanın mail adresine (domain uzantılı bir mail adresi olmalı) Amazon Seller Central hesabınızdan kullanıcı izni vermelisiniz. Firmanın site uzantısının mail adresine yetki verirseniz, ileride oluşabilecek suspend durumunu daha kolay aşabilirisiniz. Örnek olarak Markazon danışmanlık hesap işletim ortaklarında info@markazon.com.tr gibi mail adreslerine yetki istemektedir.

BAZI HESAP İŞLETİM HESAPLARIMIZDAN KAR GÖRÜNTÜLERİ:

Amazon hesap işletim ortaklığı süreci nasıl işler?

– Amazon’da hali hazırda bir mağazanız bulunuyorsa, ilk olarak mağazanızı analiz ediyoruz. Eğer mağaza bizim kriterlerimize uyuyorsa kabul ederek müşteriyle sözleşme imzalıyoruz.

– Amazon hesap işletim ortaklığı için minimum sermayenizin 70.000 TL (ortalama olarak 4.000 $) civarında olması gerekmektedir. Genellikle 10.000 Dolar üzeri hesap işletim ortaklığı tekliflerini değerlendiriyoruz.
Eğer Amazon’da mağazanız bulunmuyorsa hesap açılışı, Payoneer banka hesap açılışı, Buybox alma tekniği gibi tüm süreçler tarafımızca yönetilmektedir.
Hesap açılışı

  • Ürün yükleme
  • Program kurulumu
  • Ürün analizleri
  • Sipariş gönderimi
  • İade yönetimi
  • Müşteri hizmetleri

Gibi tüm Amazon satış süreci Markazon tarafından yönetilmektedir. Bu süreçte hesap sahibinin tek yaptığı şey ise hesabı takip etmektir. Yani siz arkanıza yaslanarak sadece satışları izleyerek para kazanabilirsiniz. Amazon hesap işletim ortaklığı ile alakalı tüm süreci öğrenmek ve hesabınızı bize teslim etmek için Markazon’la iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Amazon Hesap İşletim Ortaklığı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Markazon Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin