Birebir Amazon Danışmanlığı

featured

Amazon danışmanlık, Amazon’da satış yapmak isteyenler daha önce Amazon’da satış yapan kişilerin edindiği tecrübeleri danışanlara aktarma işidir. Amazon’da satış yapmak isteyen binlerce girişimci ve iş insanları, Amazon danışmanlık hizmeti veren firmaları araştırmaktadır. Bu sayfamızda Amazon satış danışmanlığı hizmeti almak isteyen girişimci ve iş insanlarına en güvenilir danışmanlık firmasını tanıtacağız. Ayrıca Amazon’da satış yapabilmeniz için püf noktaları da sizler için makalenin alt bölümlerinde sıraladık.

Neden Amazon’da satış yapmalısınız?

Amazon.com ve Amazon’un diğer pazaryerleri, dünyada en büyük 5 şirket listesinde yer almaktadır. Türkiye’de ürettiğiniz ürünlerinizi Amazon depolarına göndererek satışa sunabilir, dolar üzerinden gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca, dropshipping iş modeli sayesinde şirketiniz ve ürünleriniz olmadan hali hazırda Amazon’da satan ürünleri mağazanıza yükleyerek stoksuz ve sermayesiz satış yapabilirsiniz. Dropshipping ve FBA iş modelleri birbirinden ayrı olsa da, dropshipping modelinde daha hızlı bir şekilde satış olduğunun ve Amazon’da satış yapanların çoğunluğunun dropshipping ile satış yaptıklarını söyleyebiliriz.

Amazon Danışmanlık

Amazon danışmanlık firması arıyorsanız, sizin için bu  sayfamızda Amazon’da satış yapmak isteyen girişimci ve iş adamlarının aklını karıştıran en önemli sorun eğitim mi yoksa danışmanlık mı daha doğru bir seçim olacaktır. Türkiye’de e-ihracat ve e-ticaret’e adım atmak isteyen kişilerin yaptığı en büyük yanlış, henüz yolun başındayken video eğitim satın alarak bu işe başlamalarıdır. Tabi ki bu işi video eğitimler alarak veya grup eğitimlerine katılarak başlayan ve başarılı olan kişiler de vardır. Ancak bu kişiler on parmağın birini geçmeyecek kadar azınlıktadır.

Bu sayfamızda Amazon’da satış yapmak için danışmanlık mı yoksa eğitim mi almanız gerektiğini örnekleriyle hazırladık.

Amazon danışmanlık nedir?

Türkiye’de özellikle Amazon konusunda uzman ve deneyim sahibi Markazon danışmanlık, Amazon danışmanlığı konusunda kişiye özel danışmanlık hizmeti vermektedir. Türkiye’de danışmanlık veren pek çok firma olsa da Markazon’un verdiği sınırsız danışmanlık hizmeti ile Amazon’u A’dan Z’ye derinlemesine öğrenebilirsiniz.


Amazon’a video eğitim alarak başlamak

E-ticarete başlarken yapılacak en büyük hata, videolu eğitin satın alarak bu işe başlamaktır. Yapılacak iş ticaret ve reel bir iştir. Her an güncellenen ve rekabeti artış gösteren bu iş modelinde her zaman video içeriğinde anlatınla karşılaşmazsınız. Aksine, video eğitimler kalıplaşmış şeylerden ibarettir ve sizi başarıya götürmeyecektir. Ayrıca video eğitim sonrasında, diğer video eğitim alanlarda olduğu gibi bu işin sürdürülemez olduğunu düşünerek pes bile edebilirsiniz. Video eğitimler size hiçbir şekilde deneyim sunmaz, şunu yaparsanız daha iyi olur, şu yaptığınız bir hataydı demez. Hatta video eğitim satan kişiye hiçbir şekilde ulaşamazsınız. Piyasada adı duyulan Mehmet Tek gibi video eğitim satan kişilere ulaşmak için saatlik 500 dolar gibi ücretler vermeniz gerekir. Yani video eğitim satan bu kişiler size hiçbir şekilde destek olmayacaktır.

Amazon’a eğitim alarak başlamak

Amazon’da satış yapmak için pek çok firma, grup eğitimler vermektedir. Yüzyüze eğitim almak, bir önceki maddeye yani video eğitim almaya göre biraz daha etkili olacaktır. Onlarca saat eğitim alarak notlar aldınız ve eğitimin sonrasında bu işe başlamak için adımınızı attınız. Peki yanınızda kimse olmadan ve destek almadan bu işi yürütebilecek misiniz? E-ticaret sanıldığı kadar kolay bir iş modeli değildir. E-ticaret iş modelinde herşeyden önemlisi deneyimdir, deneyim sahibi kişilerden eğitim değil, danışmanlık alarak bu iş sürecinde bir kişi veya firmanın yanınızda olmasını, tüm süreci size deneyimlerini öğretmesi kararınız en doğrusu olacaktır.

Ne video eğitimleri ne de yüzyüze eğitimler, danışmanlık kişiye özel olarak verilmektedir. Danışmanlık iş modelinde birebir yüzyüze veya online bağlantılarla süreç karşı tarafa aktarılır. Daha önceki yaşanılan olumsuz durumlar müşteriye sunulur ve bu durumları yaşamaması için uyarılarda bulunulur.

Danışmanlık, sizin yapmak istediğiniz işin tüm ayrıntılarını bilen bir kişiden tecrübe ve iş deneyimini satın alma sürecidir.

Bir danışman ile işinizi yönetirken hata yapmazsınız, küçük hatalar olsa bile danışman yaşadığı tecrübeleri size aktarır ve bu hatayı yapmamanız için elinden geleni yapar. Danışmanlık aldığınız kişi sizin için bir iş planı hazırlayacaktır, süreci nasıl yöneteceğinizi, hangi adımları atacağınızı, hızlı şekilde nasıl para kazanacağınızı planlayacaktır.
Markazon Danışmanlık, Amazon’dan satış yapmak isteyenlere özel olarak birebir danışmanlık hizmeti vermektedir. Amazon başta olmak üzere pek çok farklı pazaryerinde e-ticaret danışmanlığı veren MarkazonÜ’a 7/24 ulaşabilirsiniz.

Markazon danışmanlık ilk olarak müşterinin hangi pazarda, hangi şekilde satış yapması gerektiğini dinliyor ve müşterinin istekleri doğrultusunda iş planı hazırlıyor. Markazon Danışmanlık’ta kişiye özel olarak danışmanlık hizmeti sunulmaktadır yani en hızlı şekilde ve en doğru adımlarla para kazanmaya başlayabilirsiniz.

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d12780.366936487693!2d34.6125727!3d36.7923509!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x7f2362b204cd93e5!2zQW1hem9uIERhbsSxxZ9tYW5sxLFr!5e0!3m2!1str!2str!4v1653042344605!5m2!1str!2str

Neden Amazon Danışmanlık Almalısınız?

Amazon’da satış yapmak isteyen büyük bir çoğunluk, bu işe video eğitim alarak başlamaktadır. Video eğitimler kişiye özel hazırlanmadığı ve basma kalıp ifadeler içerdiğinden dolayı “büyük bir çoğunluk” bu işten para kazanmadan hatta Amazon Seller Central hesabını açamadan hüsrana uğramaktadır. Oysa ki Amazon’dan para kazanmak isteyenlerin yapması gereken en önemli şey, Amazon’da daha önce tecrübe sahibi ve hali hazırda satış yapan kişi ve kurumlardan danışmanlık alması gerekmektedir. Amazon’dan hızlı şekilde para kazanmak isteyenler Amazon danışmanlığı alarak aslında tecrübe satın almaktadır. Durum böyle olunca Amazon danışmanı bu işi doğru şekilde yapmanız için sizi en doğru yoldan ilerletecektir.

Türkiye’de birebir veya grup eğitimlerle Amazon danışmanlığı veren pek çok kişi ve firma bulunmaktadır. Bu firmaları kendinize göre karşılaştırarak analiz edebilirsiniz. Bizim araştırmalarımıza göre Amazon’da en iyi ve sınırsız danışmanlık hizmeti veren firma Markazon danışmanlık olarak öne çıkmaktadır. Danışmanlık alan tüm danışanlara sınırsız ve para kazanmaya devam etmeleri için herhangi bir kısıtlama olmaksızın danışmanlık hizmeti vermektedir.

Pek çok Amazon danışmanlık firmasını karşılaştırdık ancak çoğu firma genellikle danışmanlık hizmetini aylık olarak ücretlendirmekte, tek seferlik ödeme alanların çoğunluğu ise Amazon danışmanlığı ile birlikte danışanlara “ek ücret” adı altında soru başına ücret talep edebilmektedirler. Amazon danışmanlık hizmeti alırken mutlaka sözleşmeli bir şekilde güvenilir bir firmadan danışmanlık almanızı ve sözleşmeyi maddeleriyle incelemenizi öneririz. Markazon Danışmanlık’ta Amazon danışmanlığı sözleşmeli bir şekilde ilerlemekte, firma İstanbuş AŞ. bünyesinde hizmet vermektedir.

Amazon danışmanlık kesin kazandırır mı?

Markazon danışmanlık firması kesin kazanç vaat etmektedir. Hatta bu işten para kazanamayanlara ücret iadesi yapacaklarını web sitelerinde açık şekilde belirtmişlerdir. Sınırsız danışmanlık hizmeti alarak siz de Amazon dropshipping, FBA veya diğer yöntemlerle para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Amazon danışmanlık ücretleri

2022 yılında Amazon danışmanlık ücretleri 2500 TL ile 25.000 TL arasında değişiklik göstemektedir. Amazon danışmanlığı firmalarından bazıları ise özellikle FBA ile satış yapmak isteyenlerin satışlarından belirli bir komisyon ile hizmet vermektedir.

Amazon danışmanlık hizmeti

Amazon danışmanlık hizmeti; video eğitimlerle kıyaslandığında en doğru Amazon’dan para kazanma yöntemi olarak adlandırılabilir. Özellikle Markazon danışmanlık firmasının vermiş olduğu birebir amazon danışmanlık hizmeti ile Amazon’dan en doğru şekilde para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Siz de kişiye özel Amazon danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız Markazon Danışmanlık’la iletişime geçebilir, sınırsız amazon danışmanlığı alarak hemen yurtdışından e-ticaret yaparak dolar ile gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca Markazon’un Mersin’in Merkezinde bulunan ofisini ziyaret ederek de yüzyüze bilgi alabilmeniz mümkündür.

Birebir Amazon Danışmanlığı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Markazon Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin